Με τη δυνατότητα δωρεάν παροχής υπηρεσιών υγείας, στους επισκέπτες του περιπτέρου τους, συμμετέχουν οι Γιατροί του Κόσμου στη ΔΕΘ.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Και αυτόν το Σεπτέμβρη, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου δίνουν το παρόν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με την ευγενική υποστήριξη της ΔΕΗ.

Στο εκθεσιακό περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το έργο της οργάνωσης καθώς και να λάβουν δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας συμβουλευτικού χαρακτήρα μέσα από τη λειτουργία τριών ιατρείων προληπτικού ελέγχου: ένα Παθολογικό με εξειδίκευση στη νόσο του Alzheimer και της Άνοιας, ένα Παιδιατρικό με εξειδίκευση στη συμβουλευτική αναφορικά με την παιδική ανάπτυξη και τη διατροφή καθώς και ένα Οφθαλμολογικό ιατρείο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο και έκθεση φωτογραφίας από τις αποστολές των Γιατρών του Κόσμου σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας που πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της ΔΕΗ στο πλαίσιο του εταιρικού κοινωνικού της προφίλ.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να σας ενημερώσουμε για το έργο και τις δράσεις μας. Σας περιμένουμε!».

Μοιράσου το άρθρο: