Γενικά αίθριος ο καιρός το Σάββατο 18 Ιουλίου  με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με ανέμους βόρειους βορειοανατολικούς 3 με 5, στα ανατολικά 6 και την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός, με ανέμους μεταβλητούς 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 37 και στη Θράκη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός, με ανέμους βορειοανατολικούς 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά και νότια 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 28 και τοπικά στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μοιράσου το άρθρο: