Κάθε χρόνο, τον Ιούνιο, η Βαρκελώνη παραμένει πιστή στο ραντεβού της και κατακλύζεται από χιλιάδες λάτρεις της μουσικής από όλη την Ευρώπη. Το Sonar  2015  Sónar Barcelona”, πραγματοποιείται φέτος από τις  18 έως τις 20 Ιουνίου  και το πρόγραμμα του πιο πλούσιο από ποτέ! Με τη συμμετοχή μάλιστα για πρώτη φορά Έλληνα καλλιτέχνη! Του Παναγιώτη Μελίδη ή αλλιώς Larry Gus!

Συμμετέχουν: The Chemical Brothers, Roisin Murfy, Kindness, Hot Chip, Skrillex, Jamie xx, Duran Duran, FKA Twigs, Erol Alkan, Flying Lotus, Jamie Jones, Laurent Garnier, Black Coffee, Pional, Gramatik κ.α. (http://sonar.es/en/2015/

Larry GusΟ Larry Gus, ο κατά κόσμον Παναγιώτης Μελίδης,  ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος έλληνας καλλιτέχνης που θα παίξει live στο Sonar την επόμενη Παρασκευή, 19 Ιουνίου συνάμα είναι και ο μόνος που έχει υπογράψει  στην DFA,( http://dfa-records.tumblr.com/ ) στο σημαντικό label των Tim Goldsworthy, Jonathan Galkin και James Murphy (εγκέφαλο των LCD Soundsystem)που είναι αναμφίβολα μία από τις επιδραστικότερες ανεξάρτητες δισκογραφικές των 00s και μία από τις πρώτες που συνδύασε τον post – punk ήχο της Νέας Υόρκης με τη σύγχρονη χορευτική σκηνή.

https://www.youtube.com/watch?v=gGqlCJ0PVjE

https://soundcloud.com/larrygus

http://www.larrygus.com/

http://larrygus.tumblr.com/

 

Ο λόγος του Larry

Και λίγα λογάκια του ιδίου από το προσωπικό του blog!

Ναι, κανένας , προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που με κάνει να μαζεύω το στομάχι μου από το πάτωμα όταν διαβάζω ζέμπαλντ, και δεν ειμαι σίγουρος ότι έχω απάντηση. σίγουρα δεν έχω. απλώς μερικές φορές σκέφτομαι ότι βάζει σε λέξεις το τι σημαίνει παρελθόν και ανάμνηση και νοσταλγία, όλο αυτό το χαοτικό τίποτα που γεμίζει σύννεφα και αβεβαιότητα τον εγκέφαλο, αυτό ακριβώς, (ίσως και όχι ακριβώς αλλά αυτό), ναι αυτό είναι που περιγράφει.

γιατί όμως δεν μπορώ να νιώσω πιά με την μουσική το ίδιο πράγμα που νιώθω όταν διαβάζω ένα συγκλονιστικό βιβλίο; τι χάλασε μέσα μου; χάλασε όντως;

15.5.15

(http://larrygus.blogspot.gr/)

Ρεπορτάζ: Ρουμπίνη Σταγουράκη

Μοιράσου το άρθρο: