Κέτσαπ με πιπεριά Φλωρίνης και… international local

Η διάσημη κόκκινη πιπεριά της Φλώρινας… παντρεύεται με την κέτσαπ και το αποτέλεσμα είναι local international. Έτσι αποκαλεί ο Άγγελος Σταμόπουλος τις δημιουργίες του, οι οποίες βασίζονται σε γνωστές γεύσεις, εμπλουτισμένες με τοπικά προϊόντα και έχουν κερδίζει ήδη τη θέση τους στα ράφια καταστημάτων.
Κέτσαπ με πιπεριά Φλωρίνης και… international localΟ 35χρονος νέος επιχειρηματίας, μίλησε στην ΕΡΤ Φλώρινας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς μπήκε στην παραγωγική διαδικασία σε μια δύσκολη περίοδο, στις αρχές του 2020.

«Μέχρι στιγμής έχουμε 16 κωδικούς κέτσαπ και σάλτσας, ενώ από τον επόμενο μήνα θα προσθέσουμε δύο ακόμα: σάλτσες μπάρμπεκιου, μία γλυκιά σάλτσα και μία με μουστάρδα» είπε ο κ. Σταμόπουλος, η επιχείρηση του οποίου ήδη προμηθεύει καταστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και εξάγει τα προϊόντα της στη Ρουμανία.

Κέτσαπ με πιπεριά Φλωρίνης και… international localΚέτσαπ με πιπεριά Φλωρίνης και… international local

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος