Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, στην ΕΡΤ1, στις 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και το site www.ert.gr, τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Νωρίτερα, στις 21:00, στην εκπομπή «Champions ΕΡΤ- Pre game» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή, και καλεσμένους τον Αλέκο Αλεξανδρή και τον Γιώργο Λημνιάτη, παίρνουμε μια ιδέα από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», λίγο πριν από το κρίσιμο ματς με την Άρσεναλ. Τις επιλογές των δύο προπονητών, καθώς και το ρεπορτάζ λίγο πριν από τη σέντρα, μεταφέρουν ο Γιάννης Δάρρας, ο Κώστας Κουκουλάς και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. 

Μετά τη λήξη του αγώνας, στις 23:45, ακολουθεί η εκπομπή «Champions EΡΤ-post game», με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών αλλά και στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς. Ακολουθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Πόρτο. Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος.

Μοιράσου το άρθρο: