Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου, σε συνεργασία με τον εκδότη Θανάση Συλιβό και τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για οιονδήποτε στιχουργό ανεξαρτήτως ηλικίας και αφορά σε κύκλους τραγουδιών, δηλαδή κάθε υποψήφιος πρέπει να υποβάλει προς κρίση μια συλλογή τουλάχιστον οκτώ τραγουδιών.

Οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν τέσσερα συνολικά βραβεία: Καλύτερης πρωτότυπης ιδέας, Καλύτερου χειρισμού του θέματος, Καλύτερης χρήσης της γλώσσας και Καλύτερης συναισθηματικής έκφρασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχή μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η επίτευξη ενός όσο το δυνατόν αρτιότερου και καλύτερου θεματικού αποτελέσματος, προκειμένου να μελοποιηθεί και να μετατραπεί σε έναν ενιαίο κύκλο τραγουδιών που θα μπορούσε να προταθεί προς παραγωγή σε όλες τις δισκογραφικές εταιρείες. Όλοι οι Κύκλοι Τραγουδιών που θα διακριθούν θα κυκλοφορήσουν σε τόμο από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος.

Πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής υποψηφιότητας, τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό και τα απαραίτητα δικαιολογητικά διατίθενται στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος https://senariografoi.gr  και στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1272/

Μοιράσου το άρθρο: