Προβολή ντοκιμαντέρ διοργανώνει το Σάββατο 6 Ιανουαρίου η «Αλληλεγγύη για Όλους».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Διαφορετικές ομάδες που ενσαρκώνουν πρακτικές ουτοπίες και ελεύθερους χώρους αγωνίζονται για αλληλεγγύη και οικολογική συνύπαρξη στο αστικό τοπίο. Ένα ντοκιμαντέρ του Matthias Coers και του «Δικαίωμα στην Πόλη Ruhr».

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:30, στο Joke Café (Ομήρου 13, Αθήνα) θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους το ντοκιμαντέρ «ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΓΚΡΙ | DAS GEGENTEIL VON GRAU».

«Από τους αγώνες για ελευθεριακούς χώρους και στέγαση, μέχρι την αυτοοργανωμένη γεωργία και τις συλλογικές κουζίνες προσφύγων. Οι ανεκμετάλλευτοι χώροι, η ανωνυμία και η απραξία δεν είναι αποδεκτά από όλους. Το αντίθετο. Από το Ντόρτμουντ μέχρι το Ντούισμπουργκ, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επεμβαίνουν δυναμικά στην αστική πραγματικότητα. Ένα σαλόνι στη μέση του δρόμου, συνελεύσεις γειτονιών και συλλογικοί κήποι. Κοινωνικά κέντρα, Repair Cafés και πρωτοβουλίες ενοίκων ξεπηδούν από κάθε γωνιά της πόλης, αυτόνομα, αυτοοργανωμένα και συλλογικά».

Η μετάφραση του ντοκιμαντέρ στηρίχθηκε από την «Αλληλεγγύη Για Όλους». Στην προβολή του Σαββάτου θα βρίσκεται ο σεναριογράφος, αλλά και αντιπροσωπεία της επιτροπής αλληλεγγύης από το Μπόχουμ.

•Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ντοκιμαντέρ «ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΓΚΡΙ | DAS GEGENTEIL VON GRAU» και την «Πρωτοβουλία Ελλάς – Αλληλεγγύη Bochum», πατήστε εδώ: http://www.solidarity4all.gr/el/event/provoli-ntokimanter-antitheto-toy-gkri-das-gegenteil-von-grau

•Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο Facebook event, πατήστε εδώ: https://www.facebook.com/events/161768444571779/

Μοιράσου το άρθρο: