Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Αθλητισμός και Κοινωνικά Κινήματα» θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 6.30μμ στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ (Μαιζώνος 200).

Η πρωτοτυπία έγκειται στο γεγονός ότι από τα έσοδα, το μερίδιο που αντιστοιχεί στο συγγραφέα, θα προσφερθούν στο ταμείο του τραυματιζόμενου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Αχαΐας, που λειτουργεί με ευθύνη του συνδέσμου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της περιοχής (ΣΕΠΑ) και της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Αχαΐας.

patraPROSKLISIΣτo πάνελ θα βρεθούν:

Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης.

O Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αγγελόπουλος Γιώργος.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Αχαΐας Δημήτρης Κόμπλας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πατρών Κωνσταντίνος Ντάσιος.

Ο Τάκης Πετρόπουλος σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων, υπεύθυνος για τον Αθλητισμό και πρόεδρος της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Ο Νίκος Καραμανλής, παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής και του Παναθηναϊκού.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, δημοσιογράφος Νάσος Μπράτσος.

Προεδρείο: Χρυσή Κοσμάτου, δημοσιογράφος.

181968_108395459238002_5621563_nΤο βιβλίο είναι των εκδόσεων «Νότιος Άνεμος» (Mail: notiosanemos@yahoo.gr 6936806927, 6979108310 & athlosocialmovement@gmail.com), ενώ αντίστοιχες πρωτοβουλίες με προσφορά του μεριδίου που αντιστοιχεί στο συγγραφέα σε κοινωνικούς σκοπούς (Κοινωνικά Φαρμακεία και Παντοπωλεία, ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, κλπ), θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ οι συντελεστές της έκδοσης είναι ανοιχτοί και σε νέες προτάσεις στην κατεύθυνση αυτή.

Πρόκειται για επιλογές έμπρακτης συστράτευσης της εκδοτικής προσπάθειας με αυτό που πραγματεύεται, δηλαδή την ενίσχυση των κοινωνικών κινημάτων και του μη εμπορευματοποιημένου αθλητισμού.

Μοιράσου το άρθρο: