Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων. Πρόκειται για 220 εκδηλώσεις, μέσα σε 34 ημέρες.

Θα διεξαχθούν στις γειτονιές της Αθήνας, αλλά και στα επτά πιο εμβληματικά σημεία της πρωτεύουσας.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων υπογράφουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Ρεβεγιόν

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η υποδοχή του 2018 θα γίνει στο Θησείο με ένα πολυθέαμα – έκπληξη, σχεδιασμένο και σκηνοθετημένο για να ολοκληρώσει την αφήγηση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με την υπογραφή των Γιάννη Κακλέα, Μανόλη Παντελιδάκη και Φρόσως Λύτρα, καλεσμένους εκλεκτούς καλλιτέχνες και παρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο.

Οι Batuca, οι Batala και οι Artventure δίνουν με κρουστά και πνευστά το ρυθμό της βραδιάς, οι Circus Dayz φέρνουν τη μαγεία και η Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μας προετοιμάζει να υποδεχτούμε τη μοναδική Ευανθία Ρεμπούτσικα σε μία εμφάνιση με πολλές εκπλήξεις.

Το σύνθημα υποδοχής του νέου έτους, με φόντο τον Παρθενώνα, δίνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με τη Μαρίζα Ρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη να ντύνουν με τις φωνές τους τα πρώτα λεπτά του 2018″.

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Μοιράσου το άρθρο: