Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει τον 1ο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου, σε συνεργασία με τον εκδότη Θανάση Συλιβό και τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για οιονδήποτε στιχουργό ανεξαρτήτως ηλικίας και αφορά σε κύκλους τραγουδιών, δηλαδή κάθε υποψήφιος πρέπει να υποβάλει προς κρίση μια συλλογή τουλάχιστον οκτώ τραγουδιών.

Οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν τέσσερα συνολικά βραβεία: Καλύτερης πρωτότυπης ιδέας, Καλύτερου χειρισμού του θέματος, Καλύτερης χρήσης της γλώσσας και Καλύτερης συναισθηματικής έκφρασης.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η επίτευξη ενός όσο το δυνατόν αρτιότερου και καλύτερου θεματικού αποτελέσματος, προκειμένου να μελοποιηθεί και να μετατραπεί σε ένα ενιαίο κύκλο τραγουδιών που θα μπορούσε να προταθεί προς παραγωγή σε όλες τις δισκογραφικές εταιρίες.Όλοι οι Κύκλοι Τραγουδιών που θα διακριθούν θα κυκλοφορήσουν σε τόμο από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχή μέχρι και το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής τον Μάιο του 2020.

Πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής υποψηφιότητας, τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό και τα απαραίτητα δικαιολογητικά διατίθενται στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος https://senariografoi.gr και στη διεύθυνση http://bit.ly/2mYftGs

Μοιράσου το άρθρο: