Συναυλία Αλληλεγγύης στο Χαλάνδρι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με τίτλο «Κανένα πιάτο άδειο στο τραπέζι» θα γίνει και πάλι φέτος η Συναυλία Αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλανδρίου, την Παρασκευή  30 Ιουνίου στο Ευριπίδειο θέατρο της Ρεματιάς στις 8.30μμ.

Όπως αποδεικνύεται, μετά και την περσινή εμπειρία, η  συναυλία, εξελίσσεται σε ένα γεγονός ενότητας και συμπόρευσης ανθρώπων από διαφορετικές κατευθύνσεις που τους συνδέει η ευαισθησία για την ανάγκη του συνανθρώπου.

Ευγενικά προσφέρθηκαν να τραγουδήσουν και να παίξουν μουσική οι καλλιτέχνες/ιδες:

Άννα Βυτινάρου, Πέτρος Δουρδουμπάκης, Γιάννης Θωμόπουλος, Μάκης  Καραβιώτης, Σπύρος Καραβιώτης, Νατάσα Κιμπιζή, Ανδρέας Μαϊστράτος, Άκης Μανισαλής, Γιώργος Μεράντζας, Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος, Κυριακή Πρωτονοταρίου, Μπάμπης Τσέρτος, Χρήστος Χουβαρδάς και  Dasho Kurti, συνοδευόμενοι/ες από την ορχήστρα της Φιλαρμονικής του δήμου Χαλανδρίου.

Συναυλία Αλληλεγγύης στο Χαλάνδρι για το Κοινωνικό ΠαντοπωλείοΣτην εκδήλωση έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους 33  πολιτιστικοί και κοινωνικοί φορείς του Χαλανδρίου και οι κοινωνικές δομές του Δήμου.

Όπως αναφέρει ο Δήμος στο κάλεσμά του: “Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Χαλανδρίου  ενισχύει περισσότερες από  500 οικογένειες κατοίκων της πόλης, που δοκιμάζονται από την ανεργία, τα χρέη, την έλλειψη ασφάλισης, κάποιες φορές ακόμα και την έλλειψη στέγης.

Σας καλούμε λοιπόν να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο μουσικό βράδυ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας με ένα πακέτο τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως:
Ελαιόλαδο, ζυμαρικά,  αλεύρι, ζάχαρη, χυμό ντομάτας, γάλα εβαπορέ, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, σαπούνια, χαρτιά υγείας, ή άλλα είδη υγιεινής.

Η παρουσία μας απαραίτητη”.

Συναυλία Αλληλεγγύης στο Χαλάνδρι για το Κοινωνικό ΠαντοπωλείοΠάρτυ για τις Νύχτες Αλληλεγγύης

Με ένα μεγάλο πάρτυ την Κυριακή 2 Ιουλίου, ο Δήμος Χαλανδρίου μας καλεί όλους “να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε σε soul, funk και latin ρυθμούς για να γιορτάσουμε την έναρξη του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – Νύχτες Αλληλεγγύης, που φιλοξενεί την πρώτη του παράσταση, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων (ΦΙΛ.Ο.Ν.), μια μέρα νωρίτερα (Σάββατο 1 Ιουλίου).

Μουσικοί «στυλοβάτες» του πάρτυ τα σχήματα DA BAND και LOS DEL SUR που θα δώσουν τον τόνο της μεγάλης γιορτής για την πόλη. Παράλληλα με το χορό και τη μουσική, θα έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τις μεγαλύτερες στιγμές του περσινού φεστιβάλ μέσα από την προβολή φωτογραφιών σε μεγάλη οθόνη.

Ο Δήμος Χαλανδρίου με το πάρτυ αυτό, καλωσορίζει τους πολίτες στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 καλώντας τους να γίνουν και φέτος, όπως και πέρυσι, όχι απλοί θεατές αλλά ενεργοί συμμέτοχοι στις Νύχτες Αλληλεγγύης της πόλης μας.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ”.

Ιnfo:
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη
Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος