Ξεκίνησαν το Δεκέμβριο του 2017, η διάρκειά τους παρατάθηκε έως τις 18/2/2018 και φυσικά συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι Face Forward συναντήσεις στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Όπως αναφέρει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες: «Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους πρόσφυγες που πήραν μέρος στο διαδραστικό πρόγραμμα Face Forward …into my home και να συζητήσετε μαζι τους για την εμπειρία της συμμετοχής τους.

Το Face Forward …into my home σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το EMST National Museum of Contemporary Art, Athens και, ειδικότερα, από το τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του OHE για τους Πρόσφυγες και με τη χρηματοδότηση του τμήματος Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (European Commission – Civil Protection & Humanitarian Aid Operations – ECHO) στο πλαίσιο του προγράμματος #ESTIA«.

Για τις επόμενες ημέρες οι ώρες επισκέψεων είναι:

Τετάρτη, 17/01 – 17:30 – 19:00
Πέμπτη, 18/01 – 17:30 – 19:00

Το Face Forward …into my home σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το ΕΜΣΤ και, ειδικότερα, από το τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του OHE για τους Πρόσφυγες και με τη χρηματοδότηση του τμήματος Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ECHO), στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA. Το ESTIA παρέχει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και οικονομική στήριξη σε χιλιάδες πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα.

 

Μοιράσου το άρθρο: