Η Θεατρική Σκηνή του Δήμου Ηρακλείου συνεχίζοντας για 34η χρονιά την δημιουργική παρουσία της παρουσιάζει στη σκηνή του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου Ηρακλείου το Σάββατο 13 Μαΐου και ώρα 20.15 την μεγάλη επιτυχία του Μανώλη Κορρέ «Οίκος ευγηρίας η ευτυχισμένη Δύση».

Όπως αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης: «Ένα θεατρικό αντιρεπορτάζ  που ξεσκεπάζει την εκμετάλευση που κρύβεται πίσω από το προσωπείο της δήθεν φιλανθρωπίας και την πλασματική εικόνα ευτυχίας που παρουσιάζει η τηλεόραση, κρύβοντας την εξαθλίωση του ευαγούς ιδρύματος και των τροφιμων του για χάρη της επιτυχίας ενός διαφημιστικού προγράμματος. Ένα θεατρικό εργο σκληρό για τις αλήθειες του αλλα και τρυφερό για τους δυστυχείς τροφίμους του γηροκομείου με τον παραπειστικό τίτλο «η ευτυχισμένη Δύση».

H σκηνοθεσία είναι της Βάσως Παπαθεοδώρου – Μπελίτση.

ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ afisa
ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ afisa

Τα σκηνικά των Γιάννη Γαμπαδάκη – Αλέκου Μουκίδη, τα κουστούμια της Μαίρης Χρονοπούλου η μουσική επιμέλεια των Βασίλη Μακρή – Ανδρέα Λίτσα Πούλιου η αφίσα του Δημήτρη Κόντου, στο μακιγιάζ η Λίτσα Σιωρά.

Παίζουν με τη σειρά εμφάνισης οι: Β. Μακρής, Γ. Γαμπαδάκης, Γ. Κοκορομύτης, Τ. Τσιντζήλα και Μ. Χρονοπούλου, Σ. Κοτσάμπαση και Γ. Τυρνάζη, Β. Παπαθεοδώρου Μπελίτση, Λ. Μαρτινούτσι, Φ. Δήμου, Α. Ρουσέλης, Γ. Γαλατόπουλος, Κ. Καρβουναρίδης – Καρύδης, Κ. Πετροπούλου και Κ. Λιάτσα, Γ. Αναστασάκης, Γ. Κουτσογιαννάκης, Ξ. Παντελή, Α. Φάτση.

Η παράσταση θα επαναληφθεί στη σκηνή του πολιτιστικού πολύκεντρου του δήμου(Κουντουριώτη και Νεότητας γωνία) με ελεύθερη εισοδο στις 14,20,21,27,28 Μαΐου και 3 Ιουνίου στις 20.15.

Μοιράσου το άρθρο: