Ένα καινούριο μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη ζωή και το έργο του «Βασιλιά της Ποπ» μουσικής Michael Jackson θα παρουσιάζεται στο Μπρόντγουεϊ το 2020.

Το έργο, που προς το παρόν δεν έχει τίτλο, έχει γραφτεί από την δύο φορές βραβευμένη με Πούλιτζερ θεατρική συγγραφέα Lynn Nottage.

Την είδηση για την προετοιμασία του μιούζικαλ δημοσιοποίησαν οι διαχειριστές της περιουσίας του Τζάκσον και η εταιρεία Columbia Live Stage, χωρίς να διευκρινίσουν σε ποιο θέατρο θα ανέβει η  παράσταση.

To μιούζικαλ θα βασίζεται σε πολλές από τις επιτυχίες του αστέρα της Ποπ μουσικής (Thriller, Beat It και Smooth Criminal).

Ο βραβευμένος με Tony, Christopher Wheeldon (για τη χορογραφία του στη θεατρική διασκευή του «ένας Αμερικάνος στο Παρίσι») πρόκειται να υπογράψει τη σκηνοθεσία και χορογραφία του σόου, στο οποίο πιθανότατα θα παρουσιάζονται μερικές από τις πιο δημοφιλείς χορευτικές κινήσεις του Jackson.

Οι παραστάσεις στη μουσική σκηνή του Μπρόντγουεϊ είναι μία νέα δράση των υπεύθυνων διαχείρισης της περιουσίας του Τζάκσον. Έχουν προηγηθεί δυο παραστάσεις του Cirque du Soleil (Τσίρκο του Ήλιου). Η παράσταση με τίτλο «Michael Jackson: The Immortal World Tour» και η παράσταση με τίτλο «Michael Jackson: One».

Επίσης, το «Thriller» είχε παρουσιαστεί στο West End του Λονδίνου τον Ιανουάριο του 2009.

Ο Μάικλ Τζάκσον έφυγε από η ζωή στις 25 Ιουνίου του 2009.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ- BBC

Μοιράσου το άρθρο: