Η παρουσίαση του συλλογικού έργου «Εμπειρίες που δεν διδάσκονται», της νέας έκδοσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον Ιανό.

Στον τόμο περιλαμβάνονται οι ομιλίες των εισηγητών – μελών της Ένωσης από την ομότιτλη ημερίδα της 3ης Μαρτίου 2018 που έλαβε χώρα στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αλέξανδρος Κακαβάς παρουσίασε ευσύνοπτα τις κύριες δράσεις της, με έμφαση στους διαγωνισμούς σεναρίου, τους διαγωνισμούς θεατρικών έργων, τα σεμινάρια/εργαστήρια, τις εκδόσεις βιβλίων, την κατοχύρωση του πνευματικού δικαιώματος και τις παραγωγές ντοκιμαντέρ. Ο κ. Κακαβάς ανήγγειλε επίσης την παράταση της συνεργασίας με το κανάλι της Βουλής, όσον αφορά στη σειρά «Από το Μικρό στο Μεγάλο», μια παραγωγή της Ε.Σ.Ε. που μετά τους σεναριογράφους και τους γελοιογράφου/σκιτσογράφους θα παρουσιάσει στιχουργούς που έγραψαν ιστορία.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Ε. Θάνος Τσάμπρας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να κυκλοφορήσει του χρόνου μια νέα συλλογική έκδοση με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυση της Ένωσης.

Χαιρετισμό απηύθυναν η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών Χρυσάνθη Σωτηροπούλου και ο Πρόεδρος της ΣΕΠΚΤΒ&Π Δημήτρης Γεωργιάδης, ενώ τοποθετήθηκαν οι Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης, Μάριος Τσάγκαρης, Νατάσα Μποζίνη, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη και Αρίσταρχος Παπαδανιήλ.

Μοιράσου το άρθρο: