Η ταινία του Μίνωα Νικολακάκη «Entwined», συμπαραγωγής ΕΡΤ, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 44ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (Toronto International Film Festival / TIFF), που διεξάγεται από τις 5 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός γιατρού, ο οποίος μετακομίζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό για να κάνει το αγροτικό του. Εκεί, ερωτεύεται μια ευπαθή κοπέλα, η οποία ζει απομονωμένη από τους δεισιδαίμονες συγχωριανούς της, διότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που κάνει το δέρμα της να μοιάζει με φλοιό δέντρου.

Αποφασισμένος να τη θεραπεύσει, ο γιατρός θα συνειδητοποιήσει σύντομα ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ιδιαίτερα όταν εκείνη του αποκαλύπτει τον μοναδικό, παράδοξο τρόπο για να τη σώσει.

Το σενάριο υπογράφει ο Μίνως Νικολακάκης σε συνεργασία με τον John de Holland, Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος και η Αναστασία – Ραφαέλα Κονίδη, ενώ εμφανίζονται οι Κώστας Λάσκος, Μάνος Βακούσης και Αλέκα Τουμαζάτου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Μοιράσου το άρθρο: