«Παραμονή Χριστούγεννα», είναι ο τίτλος της εορταστικής συναυλίας που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν) του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Με αφορμή τις κατανυκτικές μέρες των Χριστουγέννων και τη λάμψη της Πρωτοχρονιάς, ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν) του Δήμου Νέας Ιωνίας, σας προσκαλεί στην εορταστική συναυλία της Χορωδίας Παραδοσιακού Τραγουδιού, που θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑΣ» (Ασκληπιού 4, Νέα Ιωνία, όπισθεν κτιρίου ΟΤΕ) την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 8 μ.μ.

Στο πρώτο μέρος, μέσα από Χριστουγεννιάτικα λαογραφικά κείμενα του Φώτη Κόντογλου ντυμένα με κάλαντα, το μήνυμα της Γέννησης θα ζεστάνει τις καρδιές μας, ενώ ύμνοι των Χριστουγέννων, κοντάκια, απολυτίκια και καταβασίες που θα ακουστούν, συμπληρώνουν την ευλαβική ατμόσφαιρα.

Με την παρουσία εξαιρετικής ορχήστρας που θα συνοδεύει από το πρώτο μέρος θα περάσουμε στο δεύτερο και στην υποδοχή του Νέου Έτους, μέσα σε μια λαμπερή συναυλιακή ατμόσφαιρα που ταιριάζει στο καλωσόρισμα της νέας χρονιάς.

Επιμέλεια προγράμματος, Διδασκαλία-διεύθυνση χορωδίας, μουσικών συνόλων: Βαγγέλης Σαραντίδης.

Είσοδος ελεύθερη».

Μοιράσου το άρθρο: