Μια Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια, τη Family Fun Day, διοργανώνει ο Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»,  από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Το Family Fun Day είναι μια γιορτή γεμάτη ξεγνοιασιά, παιχνίδι και συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Μία γιορτή για όλους όσοι πιστεύουν στη θεραπευτική δύναμη μιας Ευχής! Όλοι μαζί, μέσα από μια διασκεδαστική και διαφορετική διαδικασία, γινόμαστε μια μεγάλη αγκαλιά, για να δώσουμε Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα, στα παιδιά εκείνα, που καθημερινά δοκιμάζονται.

Δραστηριότητες ημέρας

Yoga, χορός Salsa, φουσκωτά παιχνίδια, bungee τραμπολίνο, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι & air hockey,  παιχνίδια δράσης Laser Tag, μουσικοκινητικά παιχνίδια, piñata, face painting, αθλοπαιδιές,  μπαλονοκατασκευές, ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργοί, clown, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση παιδιών, φαγητό-ποτό και εκπαιδευτικές δραστηριότητες θα διασκεδάσουν και θα ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους στον χώρο του Ελληνικού Κόσμου!

Μουσική, εκπλήξεις, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φαγητό από τις 13:30 έως τις 16:30, περιμένουν τους επισκέπτες, ενώ ο Πάνος Κιάμος θα τραγουδήσει μπροστά στο κοινό.

Παράλληλα, θα υπάρχει και έκθεση με 100 συλλεκτικά CD του Πάνου Κιάμου, τα οποία ζωγραφίστηκαν με πολλή φαντασία από τα ίδια τα παιδιά Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με θέμα την αισιοδοξία και την ελπίδα. Τα έσοδα από την πώλησή τους θα ενισχύσουν το έργο του Οργανισμού.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν οι Βραβεύσεις των Σχολείων που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Αστέρι-Της-Ευχής το 2014, από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, πρέσβη του προγράμματος Wish Star!

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 12€ για τους ενήλικες και 7€ για τα παιδιά ενώ θα ισχύσουν μειωμένες τιμές για πολύτεκνους και ανέργους. Τετραμελής οικογένεια (γονείς & 2 παιδιά): 35€.

«Τα έσοδα από τη διοργάνωση του Family Fun Day προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους. Γιατί μπορεί η περίοδος που διανύουμε ως χώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, όμως είναι ακόμη δυσκολότερη για εκείνους που έχουν ένα άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο», τονίζουν οι άνθρωποι του Οργανισμού.


 

Info

Ελληνικός Κόσμος

Πειραιώς 254, Ταύρος

Τηλ. 212 254 0000

Μοιράσου το άρθρο: