Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ τις δράσεις της για το τρέχον έτος, σε μια ειδική εκδήλωση που θα συντονίσει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αλέξανδρος Κακαβάς.

Βασικός άξονας της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του βιβλίου «Εμπειρίες που δεν διδάσκονται», στο οποίο 26 έμπειροι σεναριογράφοι και επαγγελματίες του χώρου καταθέτουν την πείρα που απέκτησαν δημιουργώντας εικόνες που αποτυπώθηκαν στο κινηματογραφικό πανί ή στα pixels μιας μικρής τηλεοπτικής οθόνης.

Στο συλλογικό τόμο συνεισφέρουν μεταξύ άλλων οι: Σταύρος Αβδούλος, Κώστας Καπώνης, Πάνος Κοκκίδης, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Μανούσος Μανουσάκης, Γιάννης Μαρούδας, Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, Γιώργος Μυλωνάς, Κώστας Παπαπέτρος, Ρένα Ρίγγα, Αντώνης Σιμιτζής, Θανάσης Σκρουμπέλος, Δημήτρης Σοφιανόπουλος, Βασίλης Σπηλιόπουλος, Σοφία Σωτηρίου, Μάριος Τσάγκαρης, Θάνος Τσάμπρας, Κωστούλα Τωμαδάκη, Ηλίας Φλωράκης και Άννα Χατζησοφιά.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν ακόμα τα σεμινάρια – εργαστήρια συγγραφής σεναρίου, οι διαγωνισμοί συγγραφής σεναρίου και θεατρικού έργου που διοργάνωσε η Ένωση, καθώς και η τηλεοπτική παραγωγή «Από το μικρό στο μεγάλο» που μεταδίδεται από το κανάλι της Βουλής.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Διευθυντής Προγράμματος του καναλιού της Βουλής Κωστής Δήμος, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών Χρυσάνθη Σωτηροπούλου, ο πρόεδρος του ΣΕΠΚΤΒ&Π Δημήτρης Γεωργιάδης και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ Παναγιώτης Τσολιάς.

Μοιράσου το άρθρο: