Τους «Αχαρνής» του Αριστοφάνη ανεβάζει εφέτος, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας, μετά από την περσινή επιτυχία του με τους «Βατράχους». Οι παραστάσεις πραγματοποιηθούν στις 10 και 11 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου.

«Η τέχνη λειτουργεί σαν βάλσαμο στις ψυχές όλων μας. Και για εμάς που τη δημιουργούμε και για τους θεατές. Εύχομαι ολόψυχα τα πράγματα να πάνε καλύτερα για τη χώρα. Ελπίζουμε να καταφέρει ο κόσμος να έρθει στην παράσταση. Εμείς θα είμαστε εκεί και θα παλεύουμε μέσα από την τέχνη μας μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρει ο πρωταγωνιστής της παράστασης Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Στην πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη, ο δημοφιλής ηθοποιός κρατά τον ρόλο του Δικαιόπολη, του Αθηναίου αγρότη, που απηυδισμένος από τον Πελοποννησιακό πόλεμο αποφασίζει να επισκεφθεί την Εκκλησία του Δήμου και να επιβάλλει συζήτηση για τη σύναψη συνθήκης ειρήνης με τη Σπάρτη.

Τιμές εισιτηρίου:

VIP: 40€, 32€ (ομαδικό), Ζώνη Α: 30€, 24€ (ομαδικό), Ζώνη Β: 20€, 16€ (ομαδικό), Άνω Διάζωμα: 15€, 12€ (ομαδικό), Φοιτητικό: 15€, 10€, Άνεργοι, ΑΜΕΑ: 5€

Ώρα έναρξης: 21:00

Μοιράσου το άρθρο: