Στις 11, 12, 13 Φεβρουαρίου, και σε δύο επιπλέον συναυλίες στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2016, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής σε μια διαφορετική μουσική συνάντηση… με τον χρόνο.

 

Με τη μοναδική της  φωνή να ενώνεται ιδανικά με τον υπέροχο ήχο των μαντολίνων αυτή τη φορά, μας χαρίζει τα τραγούδια της από την αρχή της καλλιτεχνικής της διαδρομής έως σήμερα, τραγούδια με νότες νοσταλγίας, με ήχους ρομαντικούς, με δύναμη και συναίσθημα!

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, «Παιχνίδι με το χρόνο» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ  24.01.2016
Άλκηστις Πρωτοψάλτη, «Παιχνίδι με το χρόνο»

Σε αυτό το βαθιά συναισθηματικό μουσικό μονοπάτι, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κάνει έναν μεγάλο σταθμό στα νεανικά της βήματα, όταν συνάντησε  τον Γιάννη Σπανό αλλά και τον Ηλία Ανδριόπουλο, για να συνεχίσει με τον Σταμάτη Κραουνάκη, τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Goran Bregovic, πλησιάζοντας   στο σήμερα με τον Νίκο Αντύπα, τον Στέφανο Κορκολή και την  Ευανθία Ρεμπούτσικα. Τραγούδια ομότιτλα της δισκογραφίας της «Έξοδος Κινδύνου», «Παραδέχτηκα», «Κυκλοφορώ και Οπλοφορώ», «Σαν Ηφαίστειο που ξυπνά» αλλά και άλλα αγαπημένα, μας δίνουν το δυνατό στίγμα της σημαντικής διαδρομής της.

Σ’ αυτό το μελωδικό ταξίδι θα θυμηθούμε, θα ονειρευτούμε και θα συναντήσουμε τραγούδια που περίμεναν υπομονετικά να ξαναβγούν στο φως, για πρώτη όμως φορά με έναν ήχο διαφορετικό….

Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη συνοδεύει στη σκηνή η ορχήστρα νυχτών εγχόρδων MandolinARTE.

Μαζί τους οι καταξιωμένοι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Άγγελος Τζαμαριάς (τρομπόνι) και Αλέξης Κώστας (κρουστά).

Συμμετέχει ο Γιώργος Καραδήμος στο τραγούδι.

Η ΕΡΤ Α.Ε. είναι χορηγός επικοινωνίας.


Μέγαρο Μουσικής 

Τιμές εισιτηρίων: 14€ (Ζώνη Γ΄), 25€ (Ζώνη Β΄), 35€ (Ζώνη Α΄) και 50€ (Διακεκριμένη Ζώνη)

Ειδικές τιμές: 7,5€ (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ), 9,5€ (65+, πολύτεκνοι)

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο 210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου www.megaron.gr

Μοιράσου το άρθρο: