Δύο νέες παιδικές σειρές εντάσσει στο πρόγραμμά της η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Πρόκειται για προσφορά της γαλλικής εταιρίας παραγωγής Millimages.

Το πρωί, o ακόλουθος του Γαλλικού ινστιτούτου μαζί με κλιμάκιο του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού επισκέφθηκαν το Ραδιομέγαρο και παρέδωσαν τις σειρές στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη ταγματάρχη.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος του γαλλικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού Millimages Roch Lener, συνοδευόμενος από την Υπεύθυνη Παραγωγής και Ανάπτυξης Marie – Caroline Villand, την Υπεύθυνη Πωλήσεων Lise Consentino και την Ακόλουθο Οπτικοακουστικών Μέσων του Γαλλικού Ινστιτούτου Laetitia Kulyk.

Ο κ. Ταγματάρχης, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Millimages για την προσφορά τους, υπογράμμισε ότι η ΕΡΤ καταβάλλει, σε συνθήκες αντίξοες, κάθε δυνατή προσπάθεια για την αξιόπιστη κάλυψη της πυκνής επικαιρότητας και την παροχή ποιοτικής ψυχαγωγίας.

Στον ιδιαίτερο ρόλο που διαδραματίζουν τα ποιοτικά τηλεοπτικά προγράμματα για την ανάπτυξη υγιών προτύπων στα παιδιά αναφέρθηκε ο κ. Lener, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προβολή των δύο σειρών από την ΕΡΤ.

Ταυτόχρονα ευχαρίστησε τον πρόεδρο της εταιρίας και του δώρισε ένα κάδρο με φωτογραφίες του κτιρίου της ΕΡΤ φωτισμένου στα χρώματα της Γαλλικής σημαίας.

Μοιράσου το άρθρο: