Δύο χρόνια μετά από τον θάνατο του δημοφιλούς μουσικού και ερμηνευτή Prince (2016), σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται και στο περιοδικό Rolling Stone, οι υπεύθυνοι διαχείρισης της περιουσίας του καλλιτέχνη αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν στην αγορά πολλά από τα προσωπικά του αντικείμενα.

Όπως αναφέρεται και σε σχετικό δημοσίευμα του μουσικού περιοδικού, τα απομνημονεύματα, ακυκλοφόρητα τραγούδια (περίπου 1000 συνολικά) αλλά και ρούχα, κούπες, δίσκοι (ίσως και ένα θεματικό ξενοδοχείο του Prince) αναμένεται να διατεθούν προς πώληση προκειμένου να αποκτηθούν από τους φανατικούς θαυμαστές του αστέρα της μουσικής.

Τα απομνημονεύματα του Prince αναμένεται να κυκλοφορήσουν από την εταιρεία Spiegel & Grau και θα βασιστούν σε 50 χειρόγραφες σελίδες του μουσικού, ενώ θα συμπληρώνονται από φωτογραφίες και άλλα «αναμνηστικά» προς δημοσίευση.

Οι υπεύθυνοι διαχείρισης της περιουσίας του Prince, οι οποίοι θα αποφασίσουν τι θα πουληθεί και τι όχι, αναφέρουν ότι θα χρησιμοποιήσουν την ορθή τους κρίση προκειμένου να «μαντέψουν» σωστά σχετικά με το ποια αντικείμενα θα μπορούσαν πράγματι να πουληθούν με την έγκριση του Prince και ποια θα ήταν καλύτερο να… «μείνουν στο συρτάρι».

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Rolling Stone

Φωτογραφία: AP /Chris Pizzello

 

 

Μοιράσου το άρθρο: