Στο Προαύλιο της ΕΡΤ στήθηκε μια ιδιαίτερη γιορτή, στο SummERTime που μέχρι και την Δευτέρα κάθε βράδυ διοργανώνει και μια ξεχωριστή συναυλία. Απόψε Τετάρτη σημαντικοί τραγουδοποιοί όπως ο Γιώργος Λιτσικάκης, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Γιάννης Νικολάου, η Μικαέλα Δαρμάνη και ο Ορέστης Ντάντος ανέβηκαν στην σκηνή. Την Πέμπτη τη σκυτάλη λαμβάνει ο Ψαραντώνης, ο Βασίλης Ράλλης και ο Θοδωρής Κοτονιάς σε μια ιδιαίτερη συναυλία με τον τίτλο «Νέες προτάσεις – Παλιότερο υλικό».

Πρόκειται για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, στο οποίο συμμετέχει ο μεγάλος Κρητικός μουσικός Ψαραντώνης, ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής, που εμπλουτίζει την κρητική, τη μεσογειακή και την παγκόσμια μουσική με ήχους ανεπανάληπτους, με μουσικές και ερμηνείες μοναδικές.

Ακόμη, συμμετέχουν οι ταλαντούχοι τραγουδοποιοί-ερμηνευτές Βασίλης Ράλλης και Θοδωρής Κοτονιάς, με τραγούδια και μουσικές που ξεκινούν από το ροκ και φτάνουν στο παραδοσιακό, το balkan και το ρεμπέτικο.

Τη συναυλία παρουσιάζει η Γιάννα Τριανταφύλλη.

Ώρα έναρξης: 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Η συναυλία μεταδίδεται απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα, τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της χώρας, καθώς και από τη Φωνή της Ελλάδας και το Web TV της ΕΡΤ σε όλο τον κόσμο.

Μοιράσου το άρθρο: