Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου 18Α & Νεότητος) θα παρουσιαστεί το «Ημερολόγιο 2018 – Αθλητικές Ιστορίες στο Προσκήνιο».

Πρόκειται για μία αναδρομή στην πορεία του Αθλητισμού στο Ηράκλειο Αττικής μέσα από τις μνήμες και τις διηγήσεις των ανθρώπων του αθλητισμού στην πόλη.

Όπως αναφέρει ο «ΑΛΛΟΣ ΤΟΠΟΣ Επικοινωνίας και Πολιτισμού», που διοργανώνει την παρουσίαση του ημερολογίου: «Όσοι/σες έχουν τη δυνατότητα μπορούν να φέρουν βιβλία για τη στήριξη της δράσης της WINCARE «συλλογή βιβλίων για τα αντικαρκινικά νοσοκομεία»: https://www.facebook.com/events/1468395299940753/

Το Wincancer συνεχίζει το όραμα του Δημήτρη Σιάχου, με γνώμονα την εξωστρέφεια των ασθενών και το ότι ο καρκίνος πρέπει να πάψει να είναι στίγμα. Συνεχίζουμε τούτη τη φορά με την διοργάνωση της κοινωνικής μας δράσης:
«ΔιαβάΖΩ συλλέγουμε βιβλία για τα αντικαρκινικά νοσοκομεία» την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 από τις 09:00 έως τις 21:00 στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα.

Σας καλούμε να συλλέξουμε και να δωρίσουμε βιβλία στις δανειστικές βιβλιοθήκες των αντικαρκινικών νοσοκομείων της χώρας.
Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια δύσκολη δοκιμασία, η ανάγνωση όμως ενός βιβλίου, μπορεί να την αλλάξει, μπορεί να σε ταξιδέψει.
Και όταν το βιβλίο αυτό είναι δώρο, μεταφέρει στις σελίδες του ευχές, για να νικήσει ο ασθενής, αλλά και οι οικείοι του, κυρίως το φόβο του καρκίνου.
Ο καρκίνος δεν ξορκίζεται αλλά αντιμετωπίζεται … δεν τον φοβόμαστε.

Όλοι μαζί και ο καθένας μας μ’ ένα βιβλίο, ενισχύουμε την ελπίδα πως… ο καρκίνος νικιέται !
Χρειαζόμαστε καινούργια βιβλία ή βιβλία σε καλή κατάσταση Λογοτεχνίας (Μυθιστόρημα-ποίηση-Θέατρο), Ιστορικά, Θρησκευτικά, Βιογραφίες, Φιλοσοφίας Ψυχολογίας, Παιδικά και Κόμικς.

Μοιράσου το άρθρο: