Η κορυφαία Καναδή τσελίστα Julia Kent έρχεται από τη Νέα Υόρκη για να συναντήσει το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια εμφάνιση, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, ώρα 21:00.

Έχοντας πια διανύσει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, η σαγηνευτική Julia Kent έγινε ευρύτερα γνωστή όντας βασικό μέλος των Anthony & the Johnsons με τους οποίους και κέρδισε το Mercury Prize το 2005. To 2007, ωθούμενη από την αγάπη της για τον μεγάλο Arthur Russell, κυκλοφορεί την πρώτη της προσωπική δουλειά με τίτλο «Delay». Το δεύτερο της άλμπουμ με τίτλο «Green & Grey» τo 2012 εξασφαλίζει εγκωμιαστικές κριτικές, με τον Ιταλό σκηνοθέτη Paolo SorrenIno να συμπεριλαμβάνει το κομμάτι «Gardemoen» στο soundtrack της ταινίας «The boxing girls of Kabul». Το καθηλωτικό «Character» το 2013 στο κορυφαίο βρετανικό label Leaf έρχεται ως επιστέγασμα της δημιουργικής πορείας της σπουδαίας αυτής καλλιτέχνιδας.

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, η Julia Kent με την μοναδικά συναισθηματική φωνή του τσέλου της που την έχει συνοδεύσει παντού στον κόσμο, δημιουργεί σε συνδυασμό με ηλεκτρονικά μέσα ποικίλα ηχητικά στρώματα και αρμονίες, σε μια διαρκή αναζήτηση της σχέσης ανθρώπου και φύσης.

Ιστορικός χώρος Αγγλικανικής Εκκλησίας Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Σάββατο 26 Νοεμβρίου SOLD OUT
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Μοιράσου το άρθρο: