Ο Kristof θα μπορούσε να είναι αυτός ο άνθρωπος που αλλάζει γνώμη για το κάθε τι ανά 5 λεπτά. Αυτός που θα επέλεγε την τηλεμεταφορά σαν μαγική δύναμη και θα συνέχιζε να πιστεύει σε φλιτζάνια, χαρτορίχτρες και ξόρκια κάτω από το φεγγάρι.

Στην τελευταία του δουλειά με τίτλο “The Oracle” θα ήταν ήρωας, που θα μοιραζόταν μία ανάμνηση από κάθε εποχή προκειμένου να πάρει τον χρησμό από ένα μαντείο για ένα μικρό αλλά βασανιστικό ερώτημα…
Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου θα μοιραστεί τις αναμνήσεις του. Θα μιλήσει σαν να ήταν χρώμα, για να φτάσει από το “εδώ” στο “εκεί” και θα πιστέψει πως για τόσο λίγο έφτασε κοντά στο τόσο πολύ…

unspecified
Το “The Oracle” είναι ένας δίσκος που πραγματεύεται την αναποφασιστικότητα, τις αλληγορίες, την απώλεια, το θάνατο (ψυχικό ή σωματικό), τον έρωτα, αλλά κυρίως την ωριμότητα που προκύπτει από τα παιδικά ερωτήματα που γίνονται -σιωπηλά- μέσα στο σκοτάδι.

Bio: O Kristof (Χρήστος Λαμπριανίδης) γεννήθηκε στην Αθήνα,ξεκίνησε ως παιδί- ηθοποιός σε παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Ηρωδείου. Σπούδασε υποκριτική και ασχολείται με το πιάνο και τη σύνθεση από μικρή ηλικία.Έχει συνθέσει μουσική για θέατρο και κινηματογράφο κι έχει κυκλοφορήσει ένα προσωπικό ανεξάρτητο άλμπουμ με τα τραγούδια του » Rêvealité “ (2013). Την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο στον κινηματογράφο με την ταινία του Τηλέμαχου Αλεξίου “Βασίλισσα Αντιγόνη”. Λατρεύει τον αυτοσχεδιασμό και τα παιδικά speakage.

Τόπος: Booze UPstairs, Κολοκοτρώνη 57 Αθήνα (Μετρό Μοναστηράκι)

Ημερομηνίες: 22 Νοεμβρίου 2016

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος: 5€

 

Μοιράσου το άρθρο: