Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις της στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 και ώρα 18.00 στον «Ιανό» (Σταδίου 24, Αθήνα).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η έκδοση των βραβευμένων σεναρίων του 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού 2019 της Ένωσης, καθώς και η έκδοση των βραβευμένων θεατρικών του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού της Ένωσης και του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης», η οποία υλοποιείται με χορηγία της Εθνικής Τραπέζης

Ειδικότερα, η πρώτη έκδοση αφορά στο 1ο Βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου Μεγάλου Μήκους «Πως πέθανε ο Χάρης Πεχλιβάνης» της Εμμανουέλας Θεοδωράτου και 1ο Βραβείου Πρωτότυπου Σεναρίου Μικρού Μήκους «Super Amanda» του Σωτήρη Πετρίδη.

Η δεύτερη έκδοση περιλαμβάνει τα τρία πρώτα βραβεία θεατρικών έως 30 σελίδων, δηλαδή τα έργα «Κόσμος αλλιώς» της Μαριλένας Μαλκότσογλου, «Lapsus» της Παναγιώτας Δημοπούλου και  «Το κλύσμα» της Αργυρώς Μαργαρίτη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί επίσης το βιβλίο «Ήταν κάποτε μαζί μας», αφιερωμένο στα εκλιπόντα μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Αλέξανδρος Κακαβάς.

Μοιράσου το άρθρο: