Την Κυριακή 17 Απριλίου, από τις 10 το πρωί ώς τη 1 το μεσημέρι, όλοι οι πολίτες μαζί με τα παιδιά τους θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά στο ζωντάνεμα  του μεγάλου πάρκου της πόλης μας, στο Πεδίον του Άρεως.

 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής:

70X100-POSTER-PEDION-TOU-AREOS-FIN(1)

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο πολιτισμός και οι πολίτες ξανά στο Πεδίον του Άρεως. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής ανοίγουμε τις παιδικές χαρές, ομορφαίνουμε τα παγκάκια στο δρόμο των Ηρώων, δίνουμε χρώμα φυτεύοντας λουλούδια, και όλα αυτά μαζί με μουσική, ξυλοπόδαρους, face painting στο Πεδίον του Άρεως.

Την Κυριακή 17 Απριλίου, από τις 10 το πρωί ώς τη 1 το μεσημέρι, όλοι οι πολίτες μαζί με τα παιδιά τους θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά στο ζωντάνεμα του μεγάλου πάρκου της πόλης μας.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε σε συνεργασία με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς την αξιοποίηση του πάρκου σε κοινωφελή κατεύθυνση.

Η εθελοντική ενεργοποίηση της κοινωνίας -ιδιαίτερα μέσα από δράσεις πολιτισμού– μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάταξη του Πεδίου του Άρεως».

Μοιράσου το άρθρο: