Αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την Πάτρα και αυτό δικαιολογεί το ξεκίνημα της προετοιμασίας του πολύ καιρό πιο πριν, επί της ουσίας με τη λήξη της διοργάνωσης ξεκινάει η προετοιμασία της επόμενης. Το Πατρινό Καρναβάλι του 2016 άνοιξε τις ηλεκτρονικές του πύλες με το ανανεωμένο επίσημο site του.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Οι επισκέπτες της σελίδας, έχουν τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε αρχειακό υλικό (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο από παλαιότερες διοργανώσεις) με τίτλο «Το Πατρινό Καρναβάλι», αλλά και σε επιμέρους αναφορές (κείμενα και φωτογραφίες) στα κύρια τμήματα της διοργάνωσης όπως το Καρναβάλι των Μικρών, το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, τις δράσεις της Τσικνοπέμπτης, των μεγάλων παρελάσεων, των τελετών έναρξης και λήξης, του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς», τα Μπουρμπούλια και καθετί άλλο που ενδιαφέρει τον καρναβαλιστή των ημερών μας.

Τα καρναβαλικά νέα, τα δελτία τύπου και το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 θα φιλοξενούνται σε περίοπτη θέση για την τακτική ενημέρωση των ενδιαφερομένων».

Μέσω του site θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν και να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής των πληρωμάτων στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2016, καθώς και τις αιτήσεις συμμετοχής για τους εθελοντές της διοργάνωσης.

Επίσης έχει προβλεφτεί η ενότητα Χρήσιμες Πληροφορίες, όπου υπάρχουν χάρτης της παρέλασης του Καρναβαλιού των Μικρών και των μεγάλων παρελάσεων του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Πατρινού Καρναβαλιού (με τις διαδρομές), καθώς και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Πάτρας, που μπορεί να επισκεφτεί ο επισκέπτης.

Περισσότερα στο www.carnivalpatras.gr

Μοιράσου το άρθρο: