Λίγες μόνο εβδομάδες πριν πεθάνει το 2016, ο Prince έκλεισε συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο Random House για να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή του. Αν και δεν κατάφερε να το τελειώσει ποτέ, ο εκδοτικός οίκος ανακοίνωσε, τρία χρόνια μετά τον θάνατό του, πως θα κυκλοφορήσει τα ημιτελή απομνημονεύματα του Αμερικανού τραγουδιστή με τίτλο «The Beautiful Ones», στις 29 Οκτωβρίου 2019.

Το 2018, η  εκδότρια Έστερ Νούμπεργκ είχε δηλώσει στο περιοδικό Vanity Fair ότι ο Prince της έδωσε περίπου 50 χειρόγραφες σελίδες, πριν πεθάνει στις 21 Απριλίου 2016 από ακούσια υπερβολική δόση του παυσίπονου Fentanyl. Το βιβλίο των 288 σελίδων θα περιλαμβάνει το ημιτελές χειρόγραφο του ποπ σταρ με φωτογραφίες από την προσωπική του συλλογή που δεν έχουν δημοσιευθεί ποτέ, σελίδες από σημειωματάρια και στίχους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου, πρόκειται για «μια εκ βαθέων προσωπική καταγραφή του πώς ο νεαρός Prince (Rogers Nelson) έγινε ο Prince που γνωρίζουμε. Πρόκειται για την ιστορία ενός παιδιού που αφομοίωνε σα σφουγγάρι τον κόσμο γύρω του δημιουργώντας στην πορεία μια περσόνα, ένα καλλιτεχνικό όραμα και μια μοναδική πορεία…Αυτό το έργο δεν είναι απλώς ένα αφιέρωμα στον Πρίγκιπα, αλλά ένα πρωτότυπο και δυναμικό λογοτεχνικό έργο, γεμάτο από τις ιδέες και το όραμα του Πρίγκηπα, τη φωνή και την εικόνα του, το αιώνιο δώρο του στον κόσμο».

ΠΗΓΗ: CNN

Μοιράσου το άρθρο: