Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, θα γίνει η παρουσίαση του νέου κόμικ του Πάνου Ζάχαρη στo Σχεδία Home (Κολοκοτρώνη 56, στις 8μμ).

Όπως αναφέρουν οι εκδόσεις «ΤΟΠΟΣ»: «Οι 200 της Καισαριανής βαδίζουν προσεκτικά για να μη χάσουν από το βλέμμα τους τον Τόμας Μίντσερ που προπορεύεται. Κρατάνε γερά το κόκκινο νήμα που τους δένει με τους «αβράκωτους» του Παρισιού και τη Ρόζα Παρκς. Το νήμα φθείρεται μα δεν κόβεται. Θα μας βγάλει από τον λαβύρινθο.
Μονοσέλιδα ταξιδάκια στις βαρετές κοιλάδες της ταξικής κανονικότητας και τις σκοτεινές χαράδρες της ήττας. Αλλά και στις άγριες μα συναρπαστικές κορυφές των αγώνων για ζωή. Από εκεί έχει ωραία θέα.

Η συνέχεια της βραβευμένης διαδικτυακής σειράς κόμιξ The Working Dead, προσκαλεί τον αναγνώστη να περιηγηθεί στα αξιοθέατα της ταξικής πάλης με ξεναγό τον αλλοτινό του εαυτό και να σταθεί σήμερα κάτω από την παχιά σκιά του χτες για να σκιτσάρει το αύριο».

Ο Πάνος Ζάχαρης γεννήθηκε το 1982. Εργάζεται ως γελοιογράφος και δημιουργός κόμικς. Αγαπά πολύ τη δουλειά του και ελπίζει τα αισθήματα να είναι αμοιβαία. Από τις εκδόσεις Τόπος κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του: Αρνητικοί Συσχετισμοί (2016) και The Working Dead (2018).

Μοιράσου το άρθρο: