Με μαντινάδες υποδέχτηκαν οι νεοδημοκράτες στο Ρέθυμνο τον υποψήφιο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη.

«Εισπράττω μια πάρα πολύ θερμή υποδοχή από τον κόσμο. Επέστρεψα στις ρίζες μου, στο νησί μου, στον τόπο μου και χάρηκα πάρα πολύ που βρήκα παλιούς και νέους φίλους, οι οποίοι εκφράζουν έναν πολύ υγιή προβληματισμό για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης από το Ρέθυμνο.

«Πιστεύω ότι έχω διαμορφώσει πια τις συνθήκες ώστε αυτή η υποψηφιότητα να περπατήσει πολύ καλά όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το μήνυμά μου είναι πολύ ξεκάθαρο. Θέλω να μετατρέψω τη Νέα Δημοκρατία από ένα συρρικνωμένο κόμμα μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος να ανανεώσω τη Νέα Δημοκρατία, να φέρω πίσω κόσμο που έχει φύγει και να μπορέσουμε να μιλήσουμε και πάλι στις παραγωγικές τάξεις», πρόσθεσε.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα ενότητας εξηγώντας ότι είναι φυσικό σε μια εκλογή να υπάρχουν υγιείς αντιπαραθέσεις ενώ επανέλαβε την ανάγκη για δημόσιο διάλογο.

Μοιράσου το άρθρο: