Τους πρόσφυγες που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον «ΜΟΖΑ» επισκέφθηκαν χθες, Κυριακή 8 Μάη και μετά την πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση, κλιμάκιο συνδικαλιστών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και μελών του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών.

Με την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά γραμμένη στα Αραβικά, συζήτησαν μαζί τους για την παγκόσμια μέρα της εργατικής τάξης, τους κοινούς αγώνες όλων των λαών του κόσμου για την εξάλειψη της εκμετάλλευσης, των πολέμων, της φτώχειας και της δυστυχίας.

2

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με βάση την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έγινε συζήτηση για τον πόλεμο, τους ανταγωνισμούς, τη στάση του ΝΑΤΟ και της ελληνικής κυβέρνησης, το κουβάρι των αντιθέσεων ανάμεσα στα μπλοκ των ιμπεριαλιστών, Ε.Ε. και ΗΠΑ με τη Ρωσία, και πως αυτές εκδηλώνονται στην ευρύτερη περιοχή με επίκεντρο τώρα τη Συρία.

Το κλιμάκιο του ΠΑΜΕ και του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών επισήμανε ακόμη, ελλείψεις που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις σε σχέση με θέματα διατροφής και επικοινωνίας, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να λύσει το πρόβλημα της σωστής διατροφής και να τροφοδοτήσει με γραμμή internet τον καταυλισμό.

Μοιράσου το άρθρο: