Ες αύριον τα σπουδαία-Πορτραίτα του αύριο

#EsAvrionTaSpoudaia


Μετά τους δύο επιτυχημένους κύκλους της σειράς «ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ», οι Έλληνες σκηνοθέτες στρέφουν, για μια ακόμη φορά, τον φακό τους στο αύριο του Ελληνισμού, κινηματογραφώντας μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις ίδιες τους τις δυνάμεις.

Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις Επιστήμες, στις Τέχνες, στα Γράμματα, παντού στην Κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, άγνωστοι ακόμα στους πολλούς ή ήδη γνωστοί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρόσκαιρες αποτυχίες που όμως δεν τους αποθαρρύνουν.

Δεν έχουν ίσως τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχουν ακόμα το στόχο τους, αλλά έχουν πίστη στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους. Ξέρουν ποιοι είναι, πού πάνε και κυνηγούν το όραμά τους με όλο τους το είναι.

Μέσα από το νέο κύκλο της σειράς της Δημόσιας Τηλεόρασης, δίνεται χώρος έκφρασης στα ταλέντα και τα επιτεύγματα αυτών των νέων ανθρώπων. Προβάλλεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα, η δημιουργική ικανότητα και η ασίγαστη θέλησή τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ταλέντο και την σταδιακή τους αναγνώρισή από τους ειδικούς και από το κοινωνικό σύνολο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Κυριάκος Αγγελάκος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Στέφανος Παππάς
Ηχοληψία: Πάνος Παπαδημητρίου
Μοντάζ: Γιώργος Αλεφάντης
Διεύθυνση παραγωγής: Γιάννης Πρίντεζης
Παραγωγή: Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών
Διεύθυνση παραγωγής: Γιάννης Πρίντεζης
Οργάνωση παραγωγής: Στέργιος Παπαευαγγέλου
Γενικών καθηκόντων: Ανδρέας Μαριανός

Η υλοποίηση της σειράς ντοκιμαντέρ «Ες Αύριον Τα Σπουδαία- Πορτραίτα του Αύριο» για την ΕΡΤ, έγινε από την “SEE-Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών.

Την Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί σε επανάληψη το επεισόδιο: «Μικρές Κυρίες, Μεγάλες Φωνές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS