Η Τέχνη του Δρόμου

#ITexniTouDromou


 

Κάθε Τρίτη στις 19:00 | ΕΡΤ3

Εβδομαδιαία εκπομπή παραγωγής ΕΡΤ 3 2021-22.

Η ταξιδιωτική σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3, «Η Τέχνη του Δρόμου», έγραψε για πρώτη φορά πέρσι τη δική της πρωτότυπη και μοναδική ιστορία σε 12 πόλεις της Ελλάδας.

Φέτος ετοιμάζεται για ακόμα πιο συναρπαστικές διαδρομές, απογειώνοντας τη φιλοσοφία της Τέχνης που δημιουργείται στο δρόμο και ανήκει εκεί. Στα νέα επεισόδια ο Στάθης Τσαβαλιάς ή αλλιώς Insane51, ένας από τους πλέον γνωστούς και επιδραστικούς mural artists παγκοσμίως μας καλεί να γνωρίσουμε τη δική του ιδιαίτερη τέχνη και να τον ακολουθήσουμε στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Ο Insane51 έχει ξεχωρίσει για τη μοναδική, φωτορεαλιστική τεχνική του, που αναμιγνύει την τρίτη διάσταση µε το street art, δημιουργώντας μοναδικά οπτικά εφέ, που αποκαλύπτονται μέσα από τη χρήση 3D γυαλιών ή ειδικού φωτισμού.

Νέες τοιχογραφίες θα αποκαλυφθούν στα πιο urban σημεία κάθε πόλης που θα επισκεφθεί «Η Τέχνη του Δρόμου». Το ταξίδι του Insane51 θα γίνει το δικό μας ταξίδι ανά την Ελλάδα με την κάμερα να καταγράφει εκτός από τα μέρη και τους ανθρώπους που θα γνωρίζει, την δημιουργία από την αρχή έως το τέλος μιας μοναδικής τοιχογραφίας.

σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Σκούρας
παρουσίαση: Στάθης Τσαβαλιάς
οργάνωση – διεύθυνση παραγωγής: Διονύσης Ζίζηλας
αρχισυνταξία: Κατίνα Ζάννη
σεναριογράφος: Γιώργος Τσόκανος
διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Δημήτριου
ηχολήπτης: Σιμός Μάνος Λαζαρίδης
μοντάζ: Αλέξανδρος Σκούρας
καλλιτεχνικός διευθυντής: Γιώργος Τσόκανος
γραφικά: Χρήστος Έλληνας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS