Με αφορμή το θάνατο του επί δεκαπέντε χρόνια προπονητή του ΟΦΗ, Έγκεν Γκέραρντ, η ΕΡΤ1, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 24:00, μεταδίδει σε επανάληψη το αθλητικό ντοκιμαντέρ από τη σειρά «Σπορ Ιστορίες», που ήταν αφιερωμένο στον Ολλανδό προπονητή.

Στο ντοκιμαντέρ αυτό, ο Έγκεν Γκέραρντ μιλάει για τη ζωή του και την καριέρα του, από τα  χρόνια που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στην Ολλανδία, την απόφαση του να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου ως προπονητής και να έρθει στην Ελλάδα και την Κρήτη. Φυσικά, μιλάει και για τα δεκαπέντε επιτυχημένα χρόνια στα οποία οδήγησε τον ΟΦΗ σε μεγάλες πορείες στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Για τον Ολλανδό προπονητή, ανάμεσα σε άλλους, μιλούν οι ποδοσφαιριστές Νίκος Μαχλάς, Νίκος Νιόπλιας, Ηλίας Πουρσανίδης, Πέτρος Μαρινάκης, Γρηγόρης Τσινός, Νίκος Ιορδανίδης, Αριστείδης Βασιλείου, οι πρώην παράγοντες του ΟΦΗ, Γιάννης Παπαματθαιάκης και Κώστας Καζανάκης, οι δημοσιογράφοι Ηλίας Μπαζίνας, Κώστας Βασιλάκης και Μανώλης Γρηγοράκης, καθώς και φίλοι και συνεργάτες του από την Ολλανδία.

Παρουσίαση-επιμέλεια: Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ζιώζιος.

Μοιράσου το άρθρο: