Την Κόστα Ρίκα επισκέπτεται ο Philippe Gougler στο νέο επεισόδιο του όγδοου κύκλου της σειράς ντοκιμαντέρ «Απίθανα ταξίδια με τρένο» (Amazing Train Journeys), που μεταδίδεται από την ΕΡΤ3, την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 και ώρα 13:00.

(8ος κύκλος). Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Γαλλίας 2018, που θα ολοκληρωθεί σε πέντε ωριαία επεισόδια.

Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε  να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε… και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.

Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας-ταξιδιώτης μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών.

(8ος κύκλος). Επεισόδιο 3o: «Κόστα Ρίκα» (Costa Rica)

Ο Φιλίπ Γκουγκλέ ταξιδεύει στην Κεντρική Αμερική, μέχρι την Κόστα Ρίκα! Ανακαλύπτει ένα τρένο που μεταφέρει αγελάδες, επισκέπτεται την πρωτεύουσα, το Σαν Χοσέ, όπου γνωρίζει μία καουμπόισσα και την περιοχή της Νικόγια, το βασίλειο των εκατονταετών κατοίκων! Στο τρένο για το Καρτάγο θα γνωρίσει τη φιλοσοφία των Κοσταρικανών και παράλληλα, τα δηλητηριώδη φίδια και τις μπανανοφυτείες.

Η σειρά μεταδίδεται και στις 20:00

Μοιράσου το άρθρο: