Την Kυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ3, καλεσμένοι του Κωστή Ζαφειράκη στην εκπομπή «Απόψε κάνεις μπαμ», είναι ο Άγγελος Παπαδημητρίου, η Ηρώ Σαΐα και ο Μιχάλης Συριόπουλος.

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου βαριέται το όνομα του κι έτσι αλλάζουν ονόματα με τον Κωστή, έχει γράψει οδηγό επιβίωσης μέσα στο facebook, κοιμάται με τις ώρες, αν ήταν απόλυτα ελεύθερος θα έκανε δίαιτα, έχει έφεση στις παιδικές σκανταλιές, θα ήθελε να κλειστεί μέσα στο ασανσέρ με την Ζωζώ Σαπουντζάκη κι όταν κάνει γιόγκα τον πιάνουν τα γέλια.

Η Ηρώ Σαΐα ερμηνεύει μαγικά μερικά από τα πιο αγαπημένα της τραγούδια, στην ερώτηση «ποιό είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχεις κάνει» απαντά «παντρεύτηκα τον Σταύρο Ξαρχάκο», έχει για ήρωες τα παιδιά της, με την μηχανή του χρόνου θα πήγαινε στην δεκαετία του 1960 κι από το ελληνικό σινεμά ξεχωρίζει την «Στέλλα» και τις «Διπλοπενιές».

Ο ηθοποιός Μιχάλης Συριόπουλος χαμογελάει για το βραβείο «Χορν», πηγαινοέρχεται μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας, ονειρεύεται να ταξιδέψει στο Μαρόκο και την Αμερική και θα προσκαλούσε σε δείπνο την Μέριλ Στριπ, την Ελένη Μενεγάκη και την Τάνια Τσανακλίδου.

Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης.

Σκηνοθεσία: Κώστας Αυγέρης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Διονύσης Πετρουτσόπουλος.

Οπερατέρ: Διονύσης Πετρουτσόπουλος, Μάκης Πεσκελίδης, Αλεξάνδρα Μένογλου.

Ήχος-μίξη ήχου: Σίμος Λαζαρίδης.

Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης.

Διεύθυνση παραγωγής: Γιούλη Παπαοικονόμου.

Β. Σκηνοθέτης: Χριστίνα Γκωλέκα.

Β. Αρχισυντάκτη: Νίκη Πηλίδου.

Μοιράσου το άρθρο: