Τη δραματική ταινία, «Αρωμα γυναίκας», σε σκηνοθεσία Μάρτιν Μπρεστ, με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο, στον ρόλο που του χάρισε το Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της  ΕΡΤ2, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, στις 22:15.

Υπόθεση: Ο σκηνοθέτης Μάρτιν Μπρεστ αφηγείται τη ζωή ενός τυφλού, απόστρατου αντισυνταγματάρχη, του Φρανκ Σλέιντ, του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά, όταν ένας νεαρός φοιτητής αναλαμβάνει να του κρατήσει συντροφιά κατά τη διάρκεια των Ευχαριστιών. Ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, μία βόλτα με Φεράρι και λίγο άρωμα γυναίκας θα τους φέρουν πιο κοντά.

Η ταινία εξυμνεί την ακεραιότητα, το θάρρος και στην τελική σκηνή φτάνει στο σημείο της υπέρτατης ανθρωπιάς και συγκίνησης.

Στον ρόλο του οξύθυμου, απόμακρου και ξεχασμένου από φίλους και συγγενείς αντισυνταγματάρχη, ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος με πειστική και αβίαστη ερμηνεία προσεγγίζει με επιτυχία τον πολύπλευρο χαρακτήρα του ήρωα, σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του, που του χάρισε Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου (1992). Στο πλευρό του συναντάμε τον νεαρό ακόμη Κρις Ο’ Ντόνελ, που αντεπεξέρχεται με επιτυχία στις ανάγκες του ρόλου του.

Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Κρις Ο’ Ντόνελ, Γκαμπριέλ Ανγουορ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Τζέιμς Ρέμπχορν.

Μοιράσου το άρθρο: