Στο δεύτερο «Art Week» της σεζόν, η Λένα Αρώνη συναντά τη Χ. Αλεξίου και το Γιώργο Νανούρη την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στις 17:00, στην ΕΡΤ1. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μιλάει για το «Χειρόγραφο», την παράσταση που στηρίζεται σε δικά της κείμενα και τραγούδια. Μαζί της, ο Γιώργος Νανούρης, ο οποίος μιλάει για τη σκηνοθεσία της παράστασης. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο σκηνοθέτης Γιάννης Χουβαρδάς μιλάει για το ανέβασμα του αριστουργήματος του Μπέρτολτ Μπρεχτ «Η όπερα της πεντάρας», τη σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε για τη φετινή θεατρική περίοδο. 

Το «Art Week» επιλέγει και καταγράφει τις πιο σημαντικές πολιτιστικές δράσεις στην Ελλάδα σήμερα.

Η εκπομπή παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, στη λογοτεχνία και την ποίηση, στη μουσική, στα εικαστικά, στο χορό και τον κινηματογράφο.

Η Λένα Αρώνη συναντά δημιουργικούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες και συζητεί μαζί τους για τον προσωπικό τους τρόπο δημιουργίας και έκφρασης.

Μουσικοί, συγγραφείς, σκηνοθέτες, εικαστικοί, άνθρωποι που έχουν χαράξει τα δικά τους μονοπάτια στη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία, μιλούν για την πιο πρόσφατη δουλειά τους.

Δραστήριοι καλλιτέχνες, οι οποίοι με επιμονή και αφοσίωση αναδεικνύουν το δημιουργικό ρυθμό της ελληνικής Τέχνης σήμερα, εμπλουτίζοντας με το έργο τους τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

XOUVARDAS_ARONI (1)

Μοιράσου το άρθρο: