Το τέταρτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς μυστηρίου «Banking District», παραγωγής Ελβετίας -Βελγίου 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 23:00.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς που θα ολοκληρωθεί σε έξι ωριαία επεισόδια θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:00.
Γενική υπόθεση: Το καλοκαίρι του 2011.Ο ο ελβετικός τραπεζικός τομέας δέχεται επίθεση: το τραπεζικό απόρρητο, το ίδιο το θεμέλιο της ελβετικής ευημερίας, γίνεται στόχος της διεθνούς κοινότητας μετά την οικονομική κρίση. Επιπλέον ο Paul Grangier, διευθυντής της ιδιωτικής τράπεζας Grangier & Cie, ενός ιδρύματος 300 ετών, βρίσκεται μισοπεθαμένος στο σαλόνι του. Ο αδελφός του, Αλεξάντερ, είναι σε θέση να αναλάβει την τράπεζα χάρη στην υποστήριξη της μητέρας τους. Ενάντια σε όλες τις προβλέψεις, είναι η αποξενωμένη αδελφή τους, η Ελισάβετ, που κληρονομεί τη διαχείριση της τράπεζας καθώς και το χρέος να βρει την αλήθεια για τον Paul. Η απάντηση μπορεί να είναι τόσο στην τράπεζα όσο και στην οικογένεια.

Eπεισόδιο 4ο: Υπό την πίεση του Παρισιού, η Γκρανζιέ & Σια εξυγιάνει την γαλλική πελατεία της. Πεπεισμένη πως ο δολοφόνος βρίσκεται στην τράπεζα, η Ελιζαμπέτ αναλαμβάνει τη διεύθυνση για να της δοθεί πρόσβαση σε κωδικοποιημένους λογαριασμούς. Ανακαλύπτει μια μεγάλη επιχείρηση ξεπλύματος χρήματος, την οποία έστησε ο Πωλ, κρυφά, για να σώσει την τράπεζα.

Σκηνοθεσία: Fulvio Bernasconi (Miséricorde, Out Of Bounds)
Παίζουν: Féodor Atkine, Stéphane Metzger, Arnaud Binard

Μοιράσου το άρθρο: