Το τέταρτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς-θρίλερ «Bullets», παραγωγής Φινλανδίας 2018, μεταδίδει η ΕΡΤ3, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019, στις 23:00.

Γενική υπόθεση: Μία πρώην τρομοκράτισσα, η Μαντίνα, που θεωρήθηκε νεκρή, εμφανίζεται στο Ελσίνκι και ζητά πολιτικό άσυλο. Χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη ταυτότητα, η αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών και εξαιρετικά ταλαντούχα Μαρί πρέπει να γίνει φίλη της για να μάθει τα κίνητρά της. Για να αποκαλύψει το μυστήριο πρέπει να σχηματίσει μια απίθανη συνεργασία με έναν παλαιότερο αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών.

Επεισόδιο 4ο: Η Μαντίνα/Ζαμίρα δραπετεύει από το νοσοκομείο με ένα όπλο κι ένα κινητό τηλέφωνο που έκλεψε από τον φρουρό που χτύπησε κι άφησε αναίσθητο. Η Μάρι φτάνει στο νοσοκομείο και ανακαλύπτει ότι η «Ζαμίρα» έχει δραπετεύσει. Κι ο Βίτα φτάνει στο νοσοκομείο και βλέπει τον Γιούρι, ο οποίος του φαίνεται ύποπτος. Ο Βίτα αποφασίζει να ακολουθήσει τον Γιούρι, αλλά χάνει τα ίχνη του. Η Μαντίνα κλέβει ένα αυτοκίνητο και φεύγει. Η Μάρι ξέρει πού πηγαίνει η Μαντίνα. Η Μαντίνα φτάνει στο κέντρο προσφύγων. Στο δωμάτιό της ψάχνει το διαβατήριό της μέσα στην ντουλάπα όπου το έκρυψε, αλλά δεν είναι εκεί. Η Μαρί μπαίνει στο δωμάτιο και ενώ αρχικά η Μαντίνα τη σημαδεύει με το όπλο, μετά θυμήθηκε ότι εκείνη την έσωσε. Η Μάρι λέει στη Μαντίνα ότι έχει το διαβατήριό της σε ασφαλές μέρος. Η Μαντίνα διατάζει τη Μάρι να την πάει εκεί που έχει το διαβατήριο.
Ο Βίτα ακολουθεί τη Μαντίνα και τη Μάρι. Στο νοσοκομείο, οι στενοί συνεργάτες του Βίτα, ο Γιάσκα και ο Βίλι, ψάχνουν το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας για να μάθουν περισσότερα για τον Γιούρι…

Πρωταγωνιστούν οι Krista Kosonen (Purge, The Midwife), Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On).

Σκηνοθεσία: Antti Jokinen (Purge, The Resident).

Μοιράσου το άρθρο: