Την Τριτη 31 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, μεταδιδει το Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με καλεσμένους τον Κώστα Μακεδόνα και την Κατερίνα Κούκα.

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Το 2020 έρχεται μεφόρα και θα το υποδεχτούμε με τον καλύτερο τρόπο! Με το πιο λαμπερό, διασκεδαστικό, μουσικό Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στην ΕΡΤ1.

Ο Μιχάλης Μαρίνος και η Ναταλία Δραγούμη βάζουν τα γιορτινά τους και φιλοξενούν στο στούντιο τού «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» δύο μεγάλες φωνές!

Ο Κώστας Μακεδόνας και η Κατερίνα Κούκα στήνουν ένα εορταστικό Πρωτοχρονιάτικο γλέντι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και όχι μόνο.

Τη βραδιά ανοίγει η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος με τον μαέστρο Δημήτρη Κουνδουράκη σε υπέροχες γιορτινές μελωδίες.

Την παρέα ολοκληρώνουν αγαπημένοι ηθοποιοί, όπως οι Αργύρης Πανταζάρας, Χάρης Τζωρτζάκης, Νικολέτα Καρρά, Βαλέρια Κουρούπη, Σόλων Τσούνης, Πένυ Αγοραστού, Ηρώ Πεκτέση, Μαριλού Κατσαφάδου, Χρήστος Ζαχαριάδης, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Σαββίδης, Ανθή Σαββάκη, Απόστολος Ψαρρός, Ελευθερία Παγκάλου, Αρετή Πασχάλη, Δημήτρης Γαλάνης και Νίνα Έππα.

Μαζί μας επίσης, ο Μιχάλης Λεάνης, η Αφροδίτη Χατζημηνά, η Έλενα Αρσένογλου, ο Χάρης Σιντζάκης και η Ειρήνη Στεργιανού.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Συντακτική ομάδα: Αλέξανδρος Καραμαλίκης, Δημήτρης Μηλιόγλου.

Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Νίκος Στρατηγός, Κωσταντίνος Βελλιάδης.

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση.

Μοιράσου το άρθρο: