Στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας στη Βουλγαρία θα βρεθούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Οριάν Εξπρές, αγάπη μου» (Orient Express, My Love), παραγωγής Καναδά 2012, που μεταδίδεται σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, στις 16:00.

Σειρά ντοκιμαντέρ 13 επεισοδίων, παραγωγής Καναδά 2012.

Είναι περιπετειώδεις, περίεργοι, ανοιχτοί και παθιασμένοι!

Έχοντας ήδη επιβιβαστεί στον Υπερσιβηρικό Σιδηρόδρομο για να διασχίσουν τη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, τη Ρωσία, η Μαντλέν Αρκάντ και ο Ολιβιέ Πικάρ ξεκινούν τώρα μια νέα περιπέτεια: θα ακολουθήσουν το δρόμο από το Παρίσι προς την Κωνσταντινούπολη, στα «βήματα» του περίφημου Οριάν Εξπρές!

Ο μυθικός σιδηρόδρομος Οριάν Εξπρές, ξεκινά από το Παρίσι και διασχίζει πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες: Παρίσι, Στρασβούργο, Μόναχο, Βιέννη, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι και Βάρνα για να καταλήξει στην Κωνσταντινούπολη. Υπάρχει και μια δεύτερη διαδρομή που συνδέει την τουρκική πρωτεύουσα με το σημείο αναχώρησης, το Παρίσι διασχίζοντας τη Σόφια, το Βελιγράδι, την Αθήνα, τη Βενετία, τη Λοζάνη, το Καλέ και το Λονδίνο.

Η Μαντλέν και ο Ολιβιέ μάς καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους και να ζήσουμε μια αξέχαστη περιπέτεια γεμάτη ανατροπές, άγχος και τεράστια χαρά. Κυρίως να μοιραστούμε την καθημερινή τους πορεία, μια διαδρομή γεμάτη άγνωστες εκπλήξεις!

Επεισόδιο 6o: «Μαύρη Θάλασσα και γκολφ»

Η Μαντλέν Αρκάντ και ο Ολιβιέ Πικάρ συνεχίζουν το οδικό τους ταξίδι κατά μήκος των ακτών της Μαύρης Θάλασσας, στη Βουλγαρία και αποφασίζουν να σταματήσουν για μια παρτίδα γκολφ.
Το πρόβλημα; Η Μαντλέν δεν έχει ξαναπιάσει μπαστούνι του γκολφ.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: