ΕΡΤ2 – «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον σεφ Νικόλα Σακελλαρίου

Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης; Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φέρνει την «ΠΟΠ μαγειρική» στην ΕΡΤ2, με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα.

ΕΡΤ2 – «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον σεφ Νικόλα ΣακελλαρίουΜαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

ΕΡΤ2 – «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον σεφ Νικόλα Σακελλαρίου
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 25 Ιουλίου 2020, στις 13:15

Eπεισόδιο 19ο: «Μαστίχα Χίου – Λαδοτύρι Μυτιλήνης –

Μήλο Ντελίσιους Πιλαφά Τριπόλεως»

Ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μάς ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει μοσχαράκι με μαστίχα Χίου, κρεμμυδάκια και πουρέ γλυκοπατάτας, λουκανόπιτες με λαδοτύρι Μυτιλήνης και τάρτα με μήλα Ντελίσιους Πιλαφά Τριπόλεως και κραμπλ από τριμμένο μπισκότο.

Στην παρέα, με χρήσιμες συμβουλές για τη μαστίχα Χίου η Ελευθερία Πουρναρά από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και ο διαιτολόγος – διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης μάς μιλάει για τη διατροφική αξία του γευστικότατου λαδοτυριού Μυτιλήνης.

«ΠΟΠ Μαγειρική» – H Ελληνική φύση στα καλύτερά της, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στην ΕΡΤ2

Καλή μας όρεξη!

ΕΡΤ2 – «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον σεφ Νικόλα ΣακελλαρίουΠαρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου.

Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης.

Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions.

Έτος παραγωγής: 2020.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος