Το τέταρτο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Η Μαμά έχει άδικο», παραγωγής MFP, 2018, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 και ώρα 23:00.

Δραματική σειρά, 6 ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής MFP, 2018
Θα πιστεύατε ένα παιδί που σας λέει ότι η μητέρα του δεν είναι η αληθινή; Είναι δυνατόν, η Marianne Aubrais, ντετέκτιβ της Αστυνομίας, να πιστέψει ένα παιδί που της λέει ότι δεν ζει με την αληθινή του μητέρα; Θα ήταν, τουλάχιστον, εγκληματικό, να αγνοήσει την έκκληση του παιδιού για βοήθεια.

Eπεισόδιο 4

Περιγραφή επεισοδίου

Η Μαριάν είναι τρομοκρατημένη όταν ανακαλύπτει ότι ένας ποδηλάτης που κάηκε ζωντανός είναι στην πραγματικότητα ο Vasile. Θα πρέπει να εγκαταλείψει την έρευνα, αλλά ο Papy συμφωνεί να την καλύψει και να αποσιωπήσει τη σχέση της με το θύμα. Η αστυνομία σύντομα στρέφει την προσοχή της στον Dimitri Moulin, οπότε ο Ζέρντα μπορεί να σκεφτεί να δραπετεύσει στο Παρίσι με την Άντζι και το παιδί. Συνειδητοποιώντας ότι ο τελευταίος είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον Τίμο, η Άντζι ανακτά το κόσμημα από την ληστεία και αφήνει ένα όπλο για την Αμάντα στο σπίτι, κοντά στις παλιές δεξαμενές. Βρίσκοντας την άδεια κρυψώνα του Τίμο, η Μαριάν και η ομάδα της συνειδητοποιούν ότι μια γυναίκα τον έχει προστατεύσει και φροντίσει για μήνες.

Σκηνοθεσία: François Velle
Παίζουν: Anne Charrier, Pascal Elbé, Sophie Quinton, Camille Lou, Samuel Theis, Emmanuel Bonami, Gil Alma, Sébastien Libessart

Μοιράσου το άρθρο: