Το 3ο επεισόδιο της δραματικής, αστυνομικής σειράς, 13 ωριαίων επεισοδίων με τίτλο «Κολασμένη λεωφόρος», παραγωγής Αυστραλίας 2010, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε –Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 23  Μαΐου 2019 και ώρα 24:00.

 Η σειρά διαδραματίζεται στην κακόφημη περιοχή Kings Cross , στο Σίδνεϋ βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα του ’88-’89. Παρακολουθούμε την ιστορία δύο νεαρών Αυστραλών, του John Ibrahim και της Kim Hollingsworth, που αναζητώντας έναν άλλο δρόμο στη ζωή τους φθάνουν σε μια περιοχή που κυριαρχούν το οργανωμένο έγκλημα και η αστυνομική διαφθορά.

Eπεισόδιο 3: ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Kingdom Come)

Ο αστυνόμος Trevor Haken, βουλιάζει όλο και περισσότερο στη διαφθορά και καταφέρνει να κλείσει μια συμφωνία με το αφεντικό του Kings Cross, τον Billy Bayeh, με σκοπό τον έλεγχο των αστυνομικών εφόδων στην περιοχή.
Αφού γυρνάει την πλάτη στις υπηρεσίες συνοδείας για VIP, η Kim Hollingsworth ξαναγυρνάει στην πορνεία, μετά την απόρριψή της από την Αστυνομική Ακαδημία.
Ο John Ibrahim καταφέρνει να γλυτώσει από τους πυροβολισμούς που έπεσαν στην ιδιωτική αίθουσα του Bill Bayeh, για να ακούσει την τελευταία συμβουλή από τα χείλη του ετοιμοθάνατου George Freeman.
Μετά την πρόσφατη προαγωγή του, ο Αστυνόμος Dennis Kelly, χρησιμοποιεί τα μέσα του, προκειμένου να απαλλάξει την κόρη του υπουργού της Κυβέρνησης Ken Walli, από τις κατηγορίες της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης.

Μοιράσου το άρθρο: