Το έκτο επεισόδιο του δωδέκατου κύκλου της οικογενειακής δραματικής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland), παραγωγής Καναδά 2019, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 και ώρα 15:30.

Γενική υπόθεση: Η σειρά «Heartland» βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Λόρεν Μπρουκ και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Έιμι Φλέμινγκ, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα της μητέρας της, Μάριον.

Η Χάρτλαντ είναι ένα αγρόκτημα αλόγων στην ύπαιθρο της Alberta, που η Έιμι αποκαλεί σπίτι της. Η Έιμι έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, προσπάθησε να φτιάξει τη σχέση της με την αδελφή της Λου, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Χάρτλαντ. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους Τιμ, που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για το θάνατο της Μάριον, θα προκαλέσει μπερδέματα.

(12ος Κύκλος) – Επεισόδιο 6ο

Όταν η νέα μάνατζερ του Φέρφιλντ αναφέρει στην Έιμι και στον Τάι μία ασυνήθιστη ανησυχία της, εκείνοι διαφωνούν ως προς το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσουν το άλογό της.

Στο μεταξύ, οι απόψεις της Λου και του Πίτερ δεν ταυτίζονται απολύτως, όταν δίνεται στην Τζόρτζι μία ευκαιρία που μπορεί να της αλλάξει τη ζωή.

Και ο Τζακ με τον Μιτς διαφωνούν ως προς την καλύτερη συνταγή της επιτυχίας για μία σημαντική συνάντηση στη δουλειά.

Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

Μοιράσου το άρθρο: