Διανύοντας τον τέταρτο χρόνο τηλεοπτικής παρουσίας στην ΕΡΤ3, η ταξιδιωτική εκπομπή «Του νερού τα παραμύθια» με την Ίνα Ταράντου ανοίγει τον νέο της κύκλο την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017, στις 21:00, ανανεωμένη και με ταξίδια εκτός Ελλάδας.

Πρώτος προορισμός της είναι η ατμοσφαιρική και κοσμοπολίτικη Βουδαπέστη. Η Ίνα Ταράντου περιηγείται στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, μαθαίνει για την ιστορία της πόλης, ζει τον καθημερινό παλμό της στην κεντρική αγορά της, κάνει μπάνιο στα διάσημα θερμά λουτρά, και επιχειρεί μια δύσκολη αλλά συναρπαστική κατάβαση στα έγκατα της γης.

Στο νέο κύκλο των επεισοδίων, Του Νερού τα Παραμύθια, ανοίγουν τα φτερά τους και πετούν πέρα από τα σύνορα της χώρας μας. Πρώτη επίσκεψη, η ατμοσφαιρική και κοσμοπολίτικη Βουδαπέστη. Η Ινα Ταράντου περιηγείται στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, μαθαίνει για την ιστορία της πόλης, ζει τον καθημερινό παλμό της στην κεντρική αγορά της, κάνει μπάνιο στα διάσημα θερμά λουτρά, και επιχειρεί μια δύσκολη αλλά συναρπαστική κατάβαση στα έγκατα της γης.

Παρουσίαση-έρευνα: Ίνα Ταράντου

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Επιμέλεια εκπομπής: Άννα Παπανικόλα

Αρχισυνταξία: Νάντια Δράκουλα

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Ψαρράς

Μοντάζ: Γιώργος Κατσουλιέρης

Μοιράσου το άρθρο: